MedWatch

Genmab betaler 7,5 mio til partner efter klinisk fremskridt

Fremskridt i det første kliniske studie med et bispecifikt kræftmiddel fra Genmabs pipeline udløser nu en milepælsbetaling på 7,5 mio. kr. til en fransk partner, som kan tjene yderligere 731 mio. kr. på alliancen med Genmab.

Foto: Tuala Hjarnø/Genmab

Genmab har i løbet af årene tjent gode penge på milepælsbetalinger fra sine samarbejder med store selskaber som GSK, Novartis og Janssen. Biotekselskabet har dog også indgået aftaler fra den anden side af forhandlingsbordet, og nu må man til lommerne i forbindelse med en af disse.

Genmab har således betalt 1 mio. euro, eller 7,5 mio. kr., til det franske biotekselskab IDD i henhold til en aftale fra marts 2015 relateret til Genmabs lægemiddelkandidat GEN1029, også kaldet HexaBody-DR5/DR5.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier