MedWatch

Forsker bag crispr-babyer: Endnu et genmodificeret barn er på vej

Den nu kontroversielle forsker He Jiankui er stolt af sit eksperiment, hvor han modificerede menneskefostre med genredigeringsværktøjet crispr. Han siger, at endnu en genmodificeret baby er på vej.

He Jiankui talte onsdag på Human Genome Editing Conference i Hong Kong to dage efter, at det kom frem, at han har genmodificeret menneskefostre. | Foto: AP Photo/Kin Cheung

Den kinesiske forsker He Jiankui, der i denne uge afslørede, at han havde genmodificeret 16 menneskefostre med genredigeringsværktøjet crispr, kom onsdag med flere detaljer om det tilsyneladende hemmelige eksperiment.

På en genetikkonference i Hong Kong fortalte He Jiankui, at endnu en genmodificeret baby er på vej som resultat af eksperimentet, der allerede har ført til fødslen af et tvillingepar, som dermed blev verdens første genredigerede babyer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier