MedWatch

Dansker stryger til tops i amerikansk biotek-startup

Bo Rode Hansen skifter stillingen som forskningsdirektør i biotekselskabet Genevant Sciences ud med titlen som adm. direktør i samme virksomhed, som han kom til i april efter en årrække som global chef for Roches RNA-forskning og direktør for Roche Innovation Center Copenhagen.

Foto: Gregers Overvad / Jyllandsposten

Danske Bo Rode Hansen er steget i graderne hos det nystartede Boston-baserede iværksætterselskab Genevant Sciences, hvor han nu kan kalde sig adm. direktør.

Bo Rode Hansen har siden april måned været forskningschef i det spritnye biotekselskab, der blev stiftet i begyndelsen af april, og som er et fællesprojekt mellem det canadiske Arbutus Biopharma og det schweiziske Roivant Sciences.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier