MedWatch

Leo Fondet investerer 400 mio kr i nyt forskningscenter

Ejerfonden bag Leo Pharma vil over de kommende ti år skyde 400 mio. kr. i et internationalt forskningscenter med fokus på hudsygdomme i Mærsk-tårnet.

Foto: PR-illustration/C.F. Møller Architects

Et nyt forskningscenter med fokus på dermatologiske lidelser kan etableres i Mærsk-tårnet, efter at Leo Fondet har besluttet at investere 400 mio. kr. i centeret over en ti årig-periode.

Det skriver Berlingske Business.

"Leo Fondet er en af Danmarks største erhvervsdrivende fonde, og vi har en målsætning om at støtte den bedste forskning inden for hud og hudsygdomme. Derfor har vi lavet en tiårig bevilling på 400 mio. kroner, som øger muligheden for at skabe succes inden for det felt. Vi kan tiltrække dygtige forskere og har også en tilstrækkelig lang tidsramme, der giver ro til at skabe forskningsmæssige resultater," siger Jesper Mailind, adm. direktør i Leo Fondet, til avisen.

Leo Fondet er den tredje store erhvervsdrivende fond, der investerer i faciliteter i Mærsk-tårnet. Tidligere har også Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden således bevillget beløb til forskningscentre i tårnet.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier