MedWatch

Immunterapi fra Roche får særstatus i USA - baner vej for hurtig godkendelse

De amerikanske lægemiddelmyndigheder lover at fremskynde vurderingen af immunterapien Tecentriq fra Roche til behandling af patienter med såkaldt triple-negativ brystkræft.

Foto: Roche / PR

Medicinalvirksomheden Roche har tirsdag taget et stort skridt mod at få immunterapien Tecentriq (atezolizumab) godkendt på det amerikanske marked til behandling af kvinder med brystkræft af typen triple-negativ og med en såkaldt PDL-1 ekspression på mere end 1 pct. – en gruppe, der udgør ca. 15 pct. af det samlede antal kvinder med brystkræft.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse tirsdag, efter at de amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, har tildelt midlet såkaldt priority review-status.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier