MedWatch

Onxeo melder om gode resultater fra første ti patienter

Et fase 1-forsøg med Onxeos potentielle kræftmiddel Asidna har ifølge selskabet vist "positive og lovende" resultater.

Foto: Colourbox

Biotekselskabet Onxeo har fået foreløbige resultater fra Driiv 1-studiet, som selskabet selv beskriver som positive og lovende.

Studiet er et fase 1-forsøg med foreløbig ti patienter, der modtager behandling med Onxeos potentielle kræftmiddel Asidna.

Uden at fortælle i detaljer rapporterer Onxeo, at midlet blev målt til at angribe tumor-celler hos patienterne. Der blev desuden ikke rapporteret alvorlige utilsigtede konsekvenser fra behandlingen, som foregik intravenøst.

Onxeo har evalueret tre dosisstørrelser fra 200 miligram (mg) til 600 mg og fortsætter nu med en 900 mg-dosis. Der forventes mere uddybende fase 1-resultater i første halvår af 2019, oplyser selskabet.

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier