MedWatch

KU-selskab har fundet sit førende middel og vil starte kliniske studier i 2020

Antag Therapeutics og adm. direktør Alexander Sparre-Ulrich har udvalgt sit bedste lægemiddelhåb og gør nu klar til prækliniske og senere kliniske studier. Samtidig har selskabet fået endnu en erfaren biotekdirektør i bestyrelsen.

Alexander Sparre-Ulrich er adm. direktør i selskabet Antag Therapeutics, som han stiftede på baggrund af blandt andet sin egen forskning inden for metabolske sygdomme på Københavns Universitet. | Foto: Giulia Mangione

Det går hastigt fremad for Antag Therapeutics, der blev stiftet i februar sidste år og fire måneder senere fik 20 mio. kr. fra Novo Seeds.

Selskabet har nu udvalgt den mest lovende kandidat blandt firmaets lægemiddelhåb, og derfor er vejen nu banet for først prækliniske studier og siden kliniske studier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier