MedWatch

Oncology Venture doserer første patient i nyt forsøg med kræftmiddel

Det danske biotekselskab Oncology Venture har indledt behandling af den første patient i et klinisk fase 2-studie med selskabets potentielle lægemiddel mod prostatakræft. ”Det er dejligt, at forsøget endelig går i gang,” lyder det fra den adm. direktør.

En dansk patient med prostatakræft er i en fase 2-forsøg for første gang kommet i behandling med lægemiddelkandidaten Irofulven fra danske Oncology Venture. | Foto: /ritzau/Lars Krabbe

Hørsholm-virksomheden Oncology Venture har doseret den første danske patient i et klinisk fase-2 studie, der undersøger lægemiddelkandidaten Irofulven til behandling af patienter med metastatisk prostatakræft.

Det fortæller adm. direktør i Oncology Venture, Peter Buhl Jensen, der glæder sig over nu at være kommet så langt med midlet, som selskabet har licenseret fra Lantern Pharma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier