MedWatch

Medie: Sanofi-selskab vil tilføje nye faciliteter med plads til 2000 ansatte

Ifølge en lokale avis leder Sanofis amerikanske datterselskab Genzyme efter nye faciliteter i biotekbyen Boston med plads til 2000 medarbejdere.

Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Jacques Brinon

Sanofi Genzyme er gået på shoppetur efter nye faciliteter i biotekbyen Boston, Massachusetts, hvor man tidligere i år rykkede ind i et spritnyt hovedkvarter.

Det skriver den lokale avis Boston Globe.

Ifølge avisen leder det amerikanske selskab, der er datterselskab til den franske koncern Sanofi og udvikler lægemidler mod sjældne sygdomme, efter bygninger i området East Cambridge i nærheden af det anerkendt universitet MIT.

Ejendomsmæglere, som Boston Globe har talt med, siger, at selskabet leder med lys og lygte efter en bygning med kontor- og laboratoriefaciliteter på 400.000 kvadratfod - eller godt 37.000 kvadratmeter - som vil kunne huse 2000 medarbejdere.

"De har brug for 400.000, måske endda med tiden op til 800.000 kvadratfod. Og vi har hørt dem sat i forbindelse med stort set ethvert stort stykke plads i Cambridge," siger Aaron Jodka, der er direktør med ansvar for forskningsområdet i ejendomsmægleren Colliers International.

Tidligere på året rykkede Sanofi Genzyme ind i nye faciliteter på 275.000 kvadratfod på den populære plads Kendall Square i området.

Selskabet har 5000 ansatte på lønningslisten i delstaten Massachusetts, og planen med de nye faciliteter, man leder efter, er ifølge Boston Globe at samle arbejsstyrken fra mindre faciliteter i delstaten her.

Sanofi inddeles i nye forretningsområder - diabetes nedprioriteres 

Orphazyme skal slå Sanofi, Pfizer og Shire i kamp mod sjælden sygdom 

Orphazyme stifter datterselskab i Boston-forstad 

Shire samler F&U i biotekindustriens højborg 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier