MedWatch

Life science-aktier går i rødt – men det skyldes global aktieskepsis

Verdens aktiemarkeder falder i disse dage, og det går hårdt udover de danske life science-aktier, der bliver ramt af en bredere skepsis om verdensøkonomien, siger investeringsstrateg fra Nordea.

Alle danske life science-aktier, både i Danmark og Sverige, falder torsdag på børsen. | Foto: Elizabeth Dalziel/AP/POLFOTO

Samtlige danske life science-selskaber falder torsdag på børsen, efter at en global aktieskepsis har bredt sig blandt verdens investorer, som sender aktiemarkeder over hele kloden i rødt.

Alene på listen over selskaber, der torsdag formiddag falder mere end 5 pct. på børsen, finder man Bavarian Nordic, Bioporto, Chemometec, Genmab, Initiator Pharma, Nuevolution, Onxeo, Orphazyme, Rhovac, Saniona og Veloxis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier