MedWatch

Det tidligere Dandrit udskyder børsskift

Biotekselskabet Enochian, der tidligere gik under navnet Dandrit, har måttet udskyde sine børsplaner for at leve op til krav fra Nasdaq.

René Sindlev

Et strategiskift skulle vende Pandora-rigmanden René Sindlevs store investering i biotekselskabet Dandrit fra tab til gevinst, men det resultat kan foreløbig være udsat.

Således har selskabet ifølge Dagbladet Børsen måtte udsætte en ellers planlagt børsnotering på hovedbørsen i New York, da Nasdaq på grund af de store forandringer i selskabet har krævet et fuldt årsregnskab fra virksomheden, der i foråret annoncerede, at det - udover det nye navn Enochian - helt opgav det tidligere fokus på kræftvacciner for i stedet at udvikle en steriliserende kur, der helt kan fjerne hiv-virus, som selskabet havde overtaget via et virksomhedsopkøb.

Selskabet er i forvejen noteret på den lille OTC-børs i landet, men selskabet håbede allerede maj at kunne blive overflyttet til Nasdaq-børsen.

Ifølge virksomhedsejer René Sindlev har Enochian for få dage siden indleveret sit årsregnskab, hvorfor selskabet nu afventer Nasdaqs godkendelse af en eventuel notering.

Biotekselskabet tabte de seneste 12 måneder 60 mio. kr., skriver Børsen.

Dandrit skifter navn og strategi: Vil kurere hiv 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier