MedWatch

Britisk cannabis-selskab vil endnu engang rejse et milliardbeløb

Mindre end et år efter, at et amerikansk aktiesalg gav britiske GW Pharmaceuticals omtrent 2 mia. kr. i kassen, vil biotekselskabet, der udvikler lægemidler baseret på stoffer fra cannabisplanten, nu rejse et lignende beløb. Samtidig er man klar til at lancere et middel, der kan presse Lundbecks Onfi.

Foto: PR

Det britiske biotekselskab GW Pharmaceuticals, der udvikler lægemidler baseret på stoffer fra cannabisplanten, vil sælge aktier for et milliardbeløb. Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Heri skriver selskabet, at man vil sælge for i alt 300 mio. dollars, eller 1,94 mia. kr., af sine såkaldte American Depositary Shares. Det er værdipapirer, som repræsenterer et bestemt antal af selskabets aktier på Nasdaq Global Select.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier