MedWatch

Direktør i amerikansk kræftcenter må afgive aktier i dansk-stiftet biotekselskab

Memorial Sloan Kettering Cancer Centers direktør med ansvar for kommercielle partnerskaber og bestyrelsesmedlem i dansk-amerikanske biotekselskab Y-Mabs Therapeutics må nu vinke farvel til en gevinst på 9 mio. kr. fra aktier og optioner i det nynoterede selskab.

Foto: Colourbox

For godt en uge siden gik det dansk-amerikanske biotekselskab Y-Mabs Therapeutics på børsen i USA, hvor aktiekursen siden er steget med to tredjedele i forhold til noteringskursen.

Og mens det til at begynde med gav en fin gevinst til selskabets kontaktperson på det anerkendte kræftcenter Memorial Sloan Kettering Cancer Center i New York, Dr. Gregory Raskin, så er han nu blevet tvunget til at skille sig af med sin aktiepost i biotekselskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier