MedWatch

Vaccibodys terapeutiske HPV-vaccine opnår proof-of-concept i fase 2a-studie

En terapeutisk vaccine fra Martin Bondes norske biotekselskab Vaccibody har vist sig sikker og veltolereret i et fase 2a-studie, hvor den blev undersøgt mod celleforandringer på livmoderhalsen, som kan føre til kræft.

Foto: Henriette Dan Bonde

Den erfarne biotekdirektør Martin Bondes norske selskab Vaccibody har annonceret 6-månedersdata fra et fase 2a-studie med sin fremmeste lægemiddelkandidat. Og de er så gode, at man nu mener at have proof-of-concept for projektet.

Der er tale om et studie med den terapeutiske HPV-vaccine VB10.16, som udvikles til behandling af celleforandringer på livmoderhalsen, der med tiden kan udvikle sig til kræft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier