MedWatch

Neurosearch flytter ind hos ny køber

Det tidligere biotekselskab Neurosearch tager endnu et skridt mod sit endeligt, da selskabet nu officielt er flyttet ind hos transportselskabet NTG, der i august købte 22,5 pct. af Neurosearchs aktier.

Foto: Polfoto

Neurosearch nærmer sig med hastige skridt betegnelsen som en saga blot, efter at transportselskabet NTG i august købte op i selskabets aktier for at kunne overtage Neurosearchs plads på børsen.

Senest viser en registrering i CVR, at Neurosearch officielt har skiftet adresse til Hammerholmen 47 i Hvidovre, hvor NTG holder til.

NTG lykkedes egentlig kun med at købe 22,5 pct. af aktierne i Neurosearch, fordi flere af Neurosearchs småaktionærer ikke har reageret på selskabets opkøbsforsøg.

Men NTG har en plan om at udnytte sin aktiepost til at gennemføre en rettet emission, som vil udvande de resterende, passive investorer og give NTG en andel, der er stor nok til at kapre Neurosearchs plads på børsen.

Neurosearchs tidligere storaktionær sælger de sidste aktier

Neurosearch vælger ny formand og næstformand

NTG skraber 22,5 pct af aktierne i Neurosearch sammen 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier