MedWatch

Suma Care efter ny millioninvestering: "Nu kan vi etablere os på tre markeder"

En ny kapitalindsprøjtning på "et større millionbeløb" vil gøre velfærdteknologiselskabet Suma Care i stand til at lancere en sin "intelligente" ble Wear&Care til plejesektoren i Danmark, Tyskland og Norge. Man forventer at have de første betalende kunder ombord inden udgangen af i år.

Suma Care har udviklet produktet Wear&Care, som kan forbedre og effektivisere pleje af borgere med inkontinens. | Foto: Polfoto Thomas Borberg

Det odenseanske velfærdsteknologiselskab Suma Care har netop fået en ny investering på et "større millionbeløb", og de penge skal det seks år gamle selskab bruge til at lancere sit produkt Wear&Care i Danmark og sidenhen også i Tyskland og Norge.

"Den her investering er en forudsætning for, at vi kan lave vores lancering og for alvor begynde på markedsføring. Det gør os i stand til at etablere os på tre markeder og fortsætte vores produktudvikling," forklarer Jörn Hamdorf, adm. direktør for Suma Care.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier