MedWatch

Københavnsk stjerne-kræftforsker rykker ind på første parket i USA

Efter 15 år på Københavns Universitet er Kristian Helin startet i nyt job på et af verdens mest prestigefyldte kræfthospitaler, lokket af muligheden for at arbejde tættere på klinikken, men der går lang tid, før han giver slip på det danske arbejde.

Foto: Martin Mydtskov

Der er kommet en hel del flotte og fristende jobtilbud gennem Kristian Helins dør i det sidste årti, men det er først nu, med et tilbud Memorial Sloan Kettering Cancer Center i New York, at han endelig var klar til at sige ja til et af dem.

Og nu er starten så også gået ind, den 1. september har han forladt boligen i Danmark og er rykket ind på Manhattan. Det er dog ikke ensbetydende med, at han har sagt farvel til arbejdet i København. Selvom han har afgivet chefstillingen på KU’s Biotech Research and Innovation Center (BRIC), så er én uge ud af fire dedikeret til arbejdet i hans københavnske forskningsenhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier