MedWatch

Nuevolution mister finansdirektør - afløser fundet internt

Biotekselskabet Nuevolution forfremmer IR- og kommunikationschef Johnny Stilou til finansdirektør efter Henrik Simonsen, der forlader selskabet.

Foto: Kevin Grønnemann

Nuevolution siger farvel til finansdirektør Henrik Simonsen, der forlader selskabet for at søge nye udfordringer.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Han afløses på posten af Johnny Stilou, der efter seks måneder som IR- og kommunikationschef dermed får yderligere opgaver i biotekselskabet.

Johnny Stilou kom til Nuevolution i februar fra en stilling som netop finansdirektør i Fritz Schur Technical Group og har før det også styret økonomien i Veloxis igennem otte år indtil sit exit i april 2016, som følge af beslutningen om at flytte sine aktiviteter fra Hørsholm til USA.

Nuevolution blev stiftet i 2001, hvorefter selskabet arbejdede på en platform til medicinsk udvikling og opdagelse. I 2013 besluttede Nuevolution at udvikle sin egen portefølje af lægemidler og råder i dag over to potentielle lægemidler, som begge kan blive klar til kliniske studier i 2019.

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier