MedWatch

FDA har sat studier med Y-mabs' hovedaktiv delvist i bero i otte måneder

Det amerikanske lægemiddelagentur satte studier med det danske biotekselskab Y-mabs Therapeutics' lægemiddelkandidat naxitamab delvist i bero i oktober sidste år, og først for et par måneder siden fik man åbnet helt op for dem igen. Det afslører selskabet i prospektet for sin kommende børsnotering i USA.

Foto: /ritzau/AP/Andrew Harnik

Amerikanske studier med det danske biotekselskab Y-mabs Therapeutics' fremmeste lægemiddelkandidat har været sat delvist i bero gennem en periode på otte måneder.

Det afslører selskabet i et prospekt for en kommende børsnotering på Nasdaq i USA, hvor man går efter at rejse mere end en halv milliard kroner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier