MedWatch

Novo Nordisk indgår samarbejde med tysk biotekkomet

Novo Nordisk har nu indgået et partnerskab inden for diabetes og relaterede sygdomme med den tyske biotek- og kontraktforskningsvirksomhed Evotec, der allerede er i porteføljen hos ejeren Novo Holdings.

Foto: /Ritzau Scanpix/Linda Kastrup

Novo Nordisk har øget sit fokus på ekstern innovation i den seneste tid og hyrede tidligere i år Marcus Schindler til at finde nye samarbejds- og opkøbsmuligheder. Og tirsdag har den danske medicinalkoncern endnu engang lukket en aftale.

Novo Nordisk har således indgået et samarbejde med den tyske biotek- og kontraktforskningsvirksomhed Evotec, som allerede samarbejder med en række af de store kanoner i medicinalindustrien, herunder Novos store rival Sanofi. Det skriver Evotec i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier