MedWatch

Genmab får milepælsbetaling fra Novo for præklinisk fremskridt

Janssen og Novo Nordisk har gjort fremskridt i programmer, der gør brug af Genmabs Duobody-teknologi, og det har givet biotekselskabet 74 mio. kr. i kassen. "Genmab bliver et stadigt bredere powerhouse for biotekinnovation," siger topchef Jan van de Winkel.

Foto: Genmab PR og /ritzau Scanpix/Stine Tidsvilde

Når man tænker Genmab, tænker man nok først og fremmest på selskabets monoklonale antistoffer, som Darzalex, eller antistofkonjugater, som tisotumab vedotin, der skal sikre den næste bølge af succes for biotekselskabet.

Men biotekselskabet råder også over to teknologiplatforme, som både skal bære de næste pipelinehåb frem og bliver udlicenseret til andre aktører i industrien - nemlig de såkaldte Duobody- og Hexabody-teknologier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier