MedWatch

Novo Nordisk fastholder forventninger - men ser mindre valutakursmodvind

Novo Nordisk fastholder i sit halvårsregnskab forventninger til omsætning og driftsresultat i lokale valutaer, men valutakursmodvinden forventes at tage en smule af i forhold til tidligere udmeldinger, og det vil give et højere salg og driftsresultat i kroner, skriver selskabet i sit regnskab.

Foto: /Ritzau Scanpix/Linda Kastrup

Novo Nordisks regnskab for første halvår af 2018 blev ikke det brag, som en del på forhånd havde ventet. Det blev kun til en lille opjustering af forventningerne til 2018 opgjort i kroner, og Novo Nordisk kommenterer fortsat ikke på sine fremtidige planer for at nedbringe omkostningerne i selskabet i form af fyringer.

Diabetesgiganten forventer stadig en salgvækst på 3-5 pct. opgjort i lokale valutaer og en vækst i resultatet af den primære drift på 2-5 pct. Men valutamodvind vil nu kun stjæle 5 pct. af salgsvæksten, når det opgøres i kroner, og 7 pct. af driftsresultat. Før forventede man, at salgsvækst og vækst i driftsresultat ville lande henholdsvis 6 og 9 pct. lavere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier