MedWatch

Europæiske celleterapiselskaber henter direktører hos frontløberne

To europæiske biotekselskaber, som udvikler celleterapier mod kræft, har hyret henholdsvis en topchef og en direktør for klinisk udvikling hos selskaber, som allerede har lanceret lignende behandlinger.

Foto: Colourbox

Det britiske biotekselskab Cell Medica, der udvikler celleterapier mod kræft ved hjælp af såkaldt CAR- og TCR-teknologi, har hyret en ny adm. direktør i skikkelse af Chris Nowers. Det oplyste selskabet i den forgangne uge.

Den nye topchef kommer til fra selskabet Kite Pharma, der nu er ejet af Gilead Sciences. Hos det amerikanske biotekselskab var han ansvarlig for den europæiske forretning, som han var med til at bygge op fra grunden. Han har samtidig været med til at udbygge organisationen i Europa, samt i Mellemøsten og Afrika, ligesom han var dybt involveret i godkendelse og kommercialisering af CAR-T-celleterapien Yescarta, skriver Cell Medica.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier