MedWatch

Kåre Schultz opjusterer forventningerne hos Teva

Under Kåre Schultz' spareprogram er det i andet kvartal lykkes Teva at skære kraftigt i udgifterne, og det får ledelsen til at hæve forventningerne til hele 2018.

Foto: /ritzau/Jens Dresling

Kåre Schultz' spareplan for Teva er nu så godt i sving, at det er lykkes det israelske medicinalselskab at nedbringe sine udgifter signifikant i andet kvartal. Og på grund af den forbedrede indtjeningsrate har ledelsen nu opjusteret sine forventningerne til hele året.

Omsætningen forventes stadig at lande på 18,5-19 mia. dollar, men selskabet regner nu med at score et driftsresultat (EBITDA) på 5-5,3 mia. dollar mod tidligere 4,9-5,2 mia. dollar, og forventningerne til de frie pengestrømme skal nu lande i intervallet 3,2-3,4 mia. dollar i stedet for 3-3,2 mia. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier