MedWatch

Venturefond skyder millioner i svensk biotekselskab

Stockholm-selskabet Modus Therapeutics har rejst trecifret millionbeløb i en finansieringsrunde anført af den svenske venturefond Healthcap.

En illustration af blodsygdommen seglcelleanæmi. | Foto: Colourbox

Biotekselskabet Modus Therapeutics har endnu en gang hentet et stort millionbeløb til udviklingen af hovedkandidaten, fase 2-midlet sevuparin.

I en ny finansieringsrunde har selskabet med base i den svenske hovedstad Stockholm således rejst 140 mio. svenske kroner, svarende til ca. 101 mio. danske kroner, til den videre udvikling af lægemiddelkandidaten, der udvikles som en subkutan behandling af den arvelige blodsygdom seglcellesygdom.

Finansieringsrunden er anført af den svenske venturefond Healthcap, der som ny investor skyder 60 mio. svenske kroner i selskabet, hvis øvrige investorer tæller blandt andet storinvestoren KDev Investments, der er et joint venture mellem investeringsselskaberne Rosetta Capital og Karolinska Development.

Healthcap har specialiseret sig i life science-investeringer, og har ifølge fonden selv investeret mere end 7 mia. kroner i flere end 100 selskaber siden stiftelsen i 1996.

Aktuelt tæller selskabets portefølje blandt andet en investering i Onxeo, der er en fusion af franske Bioalliance Pharma og danske Topotarget.

Karolinska-selskab rejser millioner til fase 2-studie

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier