MedWatch

Storbritannien udpeger ny minister med ansvar for brexit

Storbritannien har tildelt en ny person ansvaret for at forhandle Storbritanniens exit fra EU, efter at den hidtige brexit-minister David Davis natten til mandag sagde op.

En folkemængde holdt både det britiske og det europæiske flag højt under en demonstration mod brexit på Trafalgar Square i London i marts 2017. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Natten til mandag trak David Davis sig som Storbritanniens ansvarlige for at forhandle den planlagte løsrivelse fra EU, og nu er hans afløser fundet.

Det bliver den 44-årige Dominic Raab, skriver erhvervsmediet Bloomberg, som tilføjer, at han er "relativt uerfaren" og først blev hentet ind i den britiske regering i januar i forbindelse med en rokade.

Da David Davis sagde sin stilling op natten til mandag, fortalte han i et opsigelsesbrev, at han i mange situationer har været uenig med premierminister Theresa May i forbindelse med forhandlingerne om Storbritanniens exit fra EU.

David Davis blev udnævnt til brexitminister i 2016. Briterne forlader EU 29. marts næste år.

EMA et stort skridt nærmere Amsterdam

Lif er "meget bekymrede" over strid om Storbritanniens deltagelse i EMA

Theresa May vil fortsat være en del af EMA

GN-direktør: "Vi frygter hverken Trump eller Brexit"

Forsiden lige nu

Nye Darzalex-data skal fremlægges på hæmatologikonference

Janssen og Genmab har fået lov til at fremlægge data fra et studie med Darzalex i nydiagnosticerede patienter på den store hæmatologikonference ASH til december. Der er allerede løftet lidt af sløret for de yderst positive data, og aktien steg med omtrent 7 pct. på nyheden.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier