MedWatch

Storbritannien udpeger ny minister med ansvar for brexit

Storbritannien har tildelt en ny person ansvaret for at forhandle Storbritanniens exit fra EU, efter at den hidtige brexit-minister David Davis natten til mandag sagde op.

En folkemængde holdt både det britiske og det europæiske flag højt under en demonstration mod brexit på Trafalgar Square i London i marts 2017. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Natten til mandag trak David Davis sig som Storbritanniens ansvarlige for at forhandle den planlagte løsrivelse fra EU, og nu er hans afløser fundet.

Det bliver den 44-årige Dominic Raab, skriver erhvervsmediet Bloomberg, som tilføjer, at han er "relativt uerfaren" og først blev hentet ind i den britiske regering i januar i forbindelse med en rokade.

Da David Davis sagde sin stilling op natten til mandag, fortalte han i et opsigelsesbrev, at han i mange situationer har været uenig med premierminister Theresa May i forbindelse med forhandlingerne om Storbritanniens exit fra EU.

David Davis blev udnævnt til brexitminister i 2016. Briterne forlader EU 29. marts næste år.

EMA et stort skridt nærmere Amsterdam

Lif er "meget bekymrede" over strid om Storbritanniens deltagelse i EMA

Theresa May vil fortsat være en del af EMA

GN-direktør: "Vi frygter hverken Trump eller Brexit"

Forsiden lige nu

CHMP får ny, tysk formand

Ved sit septembermøde har EU's ekspertkomité på ibrugtagning af nye lægemidler, CHMP, valgt en ny formand for de næste tre år, ny næstformand skal vælges i næste måned.

Life science-klynger går sammen i nationalt netværk

Fire regionale erhvervsklynger og to innovationsnetværk går sammen med fem universiteter om at styrke det nationale samarbejde om udvikling og test af sundheds- og velfærdsteknologier. Industrien er skeptisk, mens regionernes formand hilser tiltaget velkomment.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier