MedWatch

Lundbecks nye leder sparede mælk til kaffen væk: "Det var en dårlig beslutning"

Under et foredrag år tilbage fortalte Lundbecks nye adm. direktør, Deborah Dunsire, om sit syn på ledelse og om en af sine værste ledelsesmæssige beslutninger, som var at skære mælk til kaffen ud af budgettet hos et økonomisk trængt biotekselskab.

Deborah Dunsire, ny adm. direktør i Lundbeck, huskede specielt én episode, da hun blev spurgt om sin værste beslutning som topchef. | Foto: Business Wire

I tiden op til finanskrisen traf Lundbecks nye adm. direktør, Deborah Dunsire, hvad hun selv betegner som en af sine værste ledelsesmæssige beslutninger, mens hun var topchef for biotekselskabet Millennium Pharmaceuticals.

Det var en beslutning, der vedrørte enhver arbejdsplads' hellige frynsegode: Kontorkaffen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier