MedWatch

Innovationsfonden støtter Sanionas udvikling af middel mod blæresmerter

Saniona har fået en bevilling fra Innovationsfonden på 1 mio. kr. til at fremme et udviklingsprogram rettet mod en sygdom, som forårsager kroniske blæresmerter.

Foto: Saniona/ PR

Innovationsfonden har bevilget 1 mio. kr. i forskningstøtte til biotekselskabet Saniona til udvikling af et nyt lægemiddel til behandling af sygdommen smertefuldt blæresyndrom. Det skriver Saniona i en pressemeddelelse.

Det nye lægemiddel skal udvikles fra Sanionas udviklingsprogram kaldet Kv7. Kv7 er en såkaldt ionkanal - transmembranproteiner, der regulerer passagen af en række stoffer på tværs af næsten alle levende celler - og Saniona har allerede indikationer på, at man kan behandle en række sygdomme ved at påvirke den ionkanal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier