MedWatch

Novo er klar til at satse mere på tabletter: "Det er en væsentlig vækstmulighed"

Succes med en oral version af GLP-1-analogen semaglutid kan åbne døren for, at Novo Nordisk i fremtiden går endnu mere aktivt ind på markedet for orale lægemidler mod diabetes og fedme, som man ikke befinder sig på pt. Det kan både involvere udvikling af nye tabletbehandlinger med proteiner og peptider og indlicensering af små molekyler, siger adm. direktør Lars Fruergaard Jørgensen.

Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Diabetesgiganten Novo Nordisk kan - hvis alt går vel - lancere en oral version af sit vigtige væksthåb semaglutid inden for de kommende par år.

Det vil i så fald være første gang, at selskabet går ind på markedet for orale lægemidler mod diabetes, hvor man indtil videre har holdt sig til at udvikle og markedsføre injicerbare behandlinger, og det repræsenterer et nyt stort vækstmarked for Novo Nordisk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier