Virogates' første dag på børsen endte i nedtur

Børsdebuten for biotekselskabet Virogates bød egentlig på en lille stigning, men efter en hel handelsdag på børsen var aktien faldet med 6 pct.
Virogates gik på børsen for at hente penge til markedsføringen af selskabets test, som kan måle inflammationsniveauer i blodprøver på 20 minutter. | Foto: Casper Dalhoff
Virogates gik på børsen for at hente penge til markedsføringen af selskabets test, som kan måle inflammationsniveauer i blodprøver på 20 minutter. | Foto: Casper Dalhoff

Tirsdag morgen blev Virogates noteret på vækstbørsen Nasdaq First North i København, og det så i første omgang ud til, at selskabets børsdebut skulle byde på en stigning i aktien.

Fra starten steg aktien nemlig fra åbningskursen 91 til kurs 94, men i løbet af dagen dalede aktien og endte i kurs 85,5.

Det svarer til et fald på 6 pct. i forhold til åbningskursen.

Allerede ved børsåbningen sagde Jakob Knudsen, adm. direktør i Virogates, at han ikke skævede så meget til kursen på førstedagen.

"Jeg kan ikke bestemme, hvor kursen skal hen på den første dag, men jeg koncentrerer mig om at levere de resultater, vi har lovet, og så følger kursen nok også med," sagde han til MedWatch.

Der blev købt og solgt over 22.000 Virogates-aktier i løbet af tirsdagen.

Virogates gik på børsen med spænding, forventning og en flad åbning

Coloplast-arving køber sig til en fjerdedel af børsbabyen Virogates

Vækstfonden: Investering i Virogates er led i strategi om fem børsnoteringer 

Biotekselskab fra Birkerød ruller blodtest ud på europæiske hospitaler 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også