MedWatch

Forskningschef om Novos diabetespille: "Jeg var sikker på, det ville få mig fyret"

Lars Fogh Iversen, som for nylig har fået ansvaret for Novo Nordisks interne forskning, har en stor andel i selskabets arbejde med at udvikle en tabletversion af GLP-1-molekylet semaglutid. Men da man startede projektet for mere end 10 år siden, havde det ikke de bedste udsigter, og det var ikke lykkes uden holdarbejde på tværs af organisationen, siger han.

Foto: Novo Nordisk/PR

Da Peter Kurtzhals - Novo Nordisks forskningsdirektør og højre hånd til koncerndirektør for F&U Mads Krogsgaard Thomsen - tidligere i år stoppede af helbredsmæssige årsager efter 17 år på posten, blev hans tidligere ansvarsområder splittet op.

Mens den tidligere Astrazeneca-mand Marcus Schindler fik ansvaret for området Global Drug Discovery, der i høj grad skal kigge på eksterne muligheder til Novos F&U-afdeling, så fik Novo-veteranen Lars Fogh Iversen ansvaret for Global Research Technologies, der har at gøre med den interne forskning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier