MedWatch

Zealand Pharma: Studier bekræfter effekt og sikkerhed af pipeline-håb

Data fra to studier med Zealand Pharmas lægemiddelkandidat dasiglucagon understøtter ifølge biotekselskabet midlets effekt og sikkerhed. Samtidig har man fået foretaget en undersøgelse, der afslører et markant behov for en stabil glukagon-analog, som den selskabet barsler med.

Foto: Zealand Pharma PR

Det danske biotekselskab Zealand Pharma nærmer sig markedet med sin lægemiddelkandidat dasiglucagon, som man allerede har vist lovende fase 3-data for, og to nye studier præsenteret på den årlige kongres i det amerikanske diabetesselskab American Diabetes Association (ADA) i Orlando, USA i løbet af weekenden bekræfter kandidatens effekt og sikkerhed. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Dasiglucagon er en kunstig version af hormonet glukagon, der udskilles i bugspytkirtlen og sammen med insulin er med til at regulere vores blodsukker. Den har potentiale til at blive den første glukagon-analog på markedet i en stabil vandig opløsning og udvikles dels til brug i en særlig pen, kaldet HypoPal, der skal bruges som en nødbehandling til diabetikere, som oplever alvorlige tilfælde af for lavt blodsukker kaldet hypoglykæmi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier