MedWatch

Nuevolution har første handelsdag på ny børs: "Det er en ære"

Det københavnske biotekselskab Nuevolution blev i dag noteret på den svenske hovedbørs Nasdaq Stockholm uden den store dramatik og med en stigning ved åbningen på en enkelt pct. Selskabets adm. direktør kalder noteringen "et kvalitetsstempel."

Nuevolution fik sit navn og logo vist på Times Square i New York, da selskabet mandag morgen gik på hovedbørsen i Stockholm. | Foto: Nuevolution

Biotekselskabet Nuevolution skiftede i dag til den svenske hovedbørs Nasdaq Stockholm efter at have tilbragt 2,5 år på den svenske Nasdaq First North-børs for små virksomheder.

Selskabet kunne ringe med klokken for anden gang, da børsen åbnede kl. 9, og fra morgenstunden steg Nuevolutions aktie en enkelt procent.

Dermed befinder Nuevolution sig nu på samme børs som de svenske erhvervsgiganter H&M, Volvo og Astrazeneca, og den placering har blandt andet krævet, at selskabet udgav et nyt prospekt og lod Nasdaqs revisorer finkæmme selskabets finanser og processer.

Nuevolutions adm. direktør Alex Haahr Gouliaev håber, at det kan være med til at tiltrække nye investorer til biotekselskabet, der i øjeblikket forbereder sig på sine første fase 1-studier.

"Det er en ære at få lov at blive noteret på hovedbørsen, og det er et kvalitetsstempel, som vil støtte op om vores ambitiøse hensigter om yderligere vækst," skriver Alex Haahr Gouliaev i en pressemeddelelse.

"Som et selskab på hovedbørsen kan vi nu nå endnu større institutionelle og internationale investorer," skriver han videre.

Nuevolution skifter børs - vil lokke internationale investorer til

Nuevolution henter 80 mio kr hos ejere og nye investorer

Nuevolution fortsætter jagten på partnere og fase 1 med 21 mio i underskud

Nuevolution lander tidlige positive data inden for tarmsygdomme 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier