MedWatch

Novos insulinhåb overgår ærkerivalens ditto i den virkelige verden

Tresiba fra Novo Nordisk har vist sig bedre til at kontrollere type 2-diabetikeres blodsukker og forhindre alvorlige tilfælde af for lavt blodsukker i den virkelige verden end det nyeste skud på stammen i Sanofis portefølje af langtidsvirkende insulinpræparater.

Foto: Colourbox

Den langtidsvirkende basalinsulin Tresiba fra Novo Nordisk er bedre til at regulere blodsukker og forhindre farlige tilfælde af for lavt blodsukker end et rivaliserende middel fra franske Sanofi.

Det viser data fra et stort studie i den virkelige verden med mere end 4000 amerikanske patienter med type 2-diabetes, skriver Novo i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier