MedWatch

J&J åbner endnu en rugekasse, denne gang i New York

Den tiende af Johnson & Johnsons inkubatorer for life science-opstartsselskaber åbner nu dørerne i New York, der dermed styrker sin ambitioner om at blive et voksende centrum for life science-industrien.

Foto: PR

Med 26 opstartselskaber i favnen åbner Johnson & Johnson nu sin tiende incubator for nye life science selskaber.

Selskaberne arbejder med alt fra kunstig intelligens, bruskimplantater til sygdomme i centralnervesystemet, og ifølge Endpoints er der stadig plads til flere nye spirer i rugekassen.

Johnson & Johnsons nu ti inkubatorer, som går under fællesnavnet Jlabs, ligger for det meste i Nordamerika, om end der også er en i Shanghai og én i Belgien – alt sammen i mere traditionelle klynger for life science- og biotek. Her er New York stadig lidt af en ny dreng i klassen, men byen der aldrig sover har næret life science-ambitioner over længere tid og bliver stadig mere aktiv på området.

Mens der ikke følger nogen lovning på store kapitalindsprøjtninger med i pakken, når man bliver et JLabs selskab, så har flere af selskaberne sikret sig solide mængder af penge. Så lige umiddelbart ser det ud til, at New York har fået endnu et trækplaster for life science-iværksætterne.

J&J opretter endnu en rugekasse

J&J starter det nye år med et brag: 15 nye aftaler på én gang

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier