MedWatch

Biotekselskab klar til klinisk studie med ny kurerende diabetesbehandling

Biotekselskabet Diamyd Medical, som arbejder på en kurerende behandling mod autoimmun type 1-diabetes, tager nu en ny lægemiddelkandidat ind i et fase 1/2-studie.

Diamyd Medicals diabetesvaccine Diamyd testes allerede i kliniske studier, og nu tager man ednu en kandidat ind i klinikken. | Foto: Diamyd

Det lille svenske biotekselsab Diamyd Medical er i fuld gang med kliniske studier for en mulig vaccine til patienter med den autoimmune sygdom type 1-diabetes, og nu skal en anden af selskabets eksperimentelle diabetesbehandlinger også testes i et klinisk studie. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den svenske lægemiddelstyrelse, Läkemedelsverket, har således sagt god for, at fase 1/2-studiet Regenerate-1 med lægemiddelkandidaten Remygen kan blive sat i gang.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier