MedWatch

Rebien vil have Novo-milliarderne ud at arbejde

Pengetanken Novo Holdings kommende formand Lars Rebien Sørensen vil ikke bare lade pengene stå i banken. Det kommer der intet godt ud af.

Foto: Ritzau Scanpix/Finn Frandsen

Har man tid nok, betyder det ikke så meget, at milliarder og atter milliarder skal investeres på et tidspunkt, hvor priserne på stort set alle virksomheder er skyhøje. Sådan lyder meldingen fra Novo Nordisk Fondens kommende formand Lars Rebien Sørensen.

”Selvom aktiverne er dyre, så får vi ikke noget ud af at sætte pengene i banken. Det betyder også, at Novo Holdings sagtens kan finde attraktive investeringsmuligheder, specielt hvis man er villig til at operere med langsigtet ejerskab. Det er vi modsat f.eks. en typisk kapitalfond, der typisk skal ud efter fem til syv år,” siger Lars Rebien Sørensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier