MedWatch

Novo Seeds starter nyt rådgivningsselskab: "Behovet er kæmpestort"

Novo Seeds har startet selskabet Biorigin, der med en række erfarne life science-folk tilknyttet skal fungere som rådgivningsenhed for seed-fonden. "Behovet er kæmpestort, og også større end det lille initiativ, vi er startet med her," lyder det fra seniorpartner Stephan Christgau.

Foto: Privat, PR

Novo Seeds, som står for de tidlige investeringsinitiativer for kapitalfonden Novo Holdings, har torsdag formelt lanceret en ny rådgivningsafdeling for life science-selskaber i de tidlige stadier. Den ligger i selskabet Biorigin, der er ejet og finansieret af Novo Seeds, men vil drives uafhængigt af fonden.

Beslutningen om at oprette den nye rådgivningsvirksomhed er truffet, fordi man har set et øget behov for hjælp og vejledning til de mange tidlige projekter, som får penge fra enten Novo Seeds eller såkaldte preseed-bevillinger fra Novo Nordisk Fonden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier