MedWatch

Medicinalkæmpe om nyt nordisk hovedkontor: Derfor valgte vi København

Japans næststørste medicinalvirksomhed etablerer sig i Norden, hvor et endnu ukendt antal medarbejdere med base i København skal udgøre spydspidsen i selskabets nordiske fremstød.

Nærheden til universiteter som Karolinska Institutet i Sverige og Københavns Universitet (billedet) har været med til at trække den globale virksomhed Daiichi Sankyo til København. | Foto: Københavns Universitet/PR

Københavns stærke life science-miljø og centrale placering i Norden var den afgørende faktor, der fik den globale medicinalvirksomhed Daiichi Sankyo til at vælge den danske hovedstad som base for et fremstød i de nordiske lande.

Det fortæller tyske Patrik Grandits, der er chef for det nordiske datterselskab samt de kommercielle aktiviteter i Daiichi Sankyos europæiske kræftdivision, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier