MedWatch

Genmab-veteran bliver forskningsdirektør i hollandsk biotekselskab

Det hollandske biotekselskab Lava Therapeutics har netop rejst små 120 mio. kr. fra blandt andre én af de tidlige investorer i Symphogen. Samtidig har man ansat en ny forskningsdirektør, som gennem 16 år har styret den prækliniske forskning og udvikling i Genmab.

Genmabs tildigere chef for præklinisk F&U, Paul Parren, er rykket fra Kalvebod Brygge i København til Hertogenbosch i Holland. | Foto: PR

Hollandske Paul Parren, der gennem 16 år har haft ansvaret for præklinisk F&U i det danske biotekselskab Genmab og også har arbejdet som professor på Syddansk Universitet, skal nu stå for forskning og udvikling i et biotekselskab i hjemlandet.

Hertogenbosch-baserede Lava Therapeutics har således annonceret, at man har hyret Genmab-veteranen som koncerndirektør med ansvar for F&U. Det sker samtidig med, at man har rejst et trecifret millionbeløb i sin første store kapitalrejsningsrunde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier