MedWatch

Digital innovationsenhed skal forvandle medicinkæmpe indefra

Løsrevet fra den tyske medicinalvirksomhed Boehringer Ingelheims hovedkvarter arbejder et innovationsteam med digitale projekter, der skal være med til at transformere den mere end 130 år gamle virksomhed. Det første produkt er lanceret, og flere er i støbeskeen.

Foto: Boehringer Ingelheim

I knap ét år har har en tophemmelig enhed arbejdet for at sætte fart på digitaliseringen i en af verdens største medicinalvirksomheder, tyske Boehringer Ingelheim.

Enheden, kaldet BI X, er den mere end 130 år gamle virksomheds hidtil mest ambitiøste satsning på at gennemføre en digital transformation af alle dele af virksomheden - lige fra forskning og udvikling til interaktion med slutbrugerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier