MedWatch

Oncology Venture lukker med øget omsætning men røde tal på bundlinjen

Det danske biotekselskab Oncology Venture leverede torsdag sit næstsidste regnskab inden fusionen med Medical Prognosis Institute. Og selvom det er med røde tal på bundlinjen, er det et selskab i god gænge, som nu sammen med MPI skal føre den sammenlagte enhed videre fra Sveriges vækstbørser og ind på Stockholms hovedbørs, lyder det fra den adm. direktør.

Oncology Venture med Peter Buhl Jensen i spidsen, har torsdag afvleveret regnskab for første kvartal 2018. | Foto: /ritzau/Sofie Mathiassen

Det var så det. 

Hørsholmbaserede Oncology Venture har for sidste gang i selskabets 2,5 år lange levetid som børsnoteret på Aktietorget i Sverige afleveret regnskab for den foregående periodes finansielle udvikling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier