MedWatch

Kapitalfonde satser mindre på Bavarian-dyk

To kapitalfonde har reduceret deres shortpositon i Bavarian Nordic, viser indberetning.

De to kapitalfonde Worldquant og AHL Partners tror mindre på, at aktien i biotekselskabet Bavarian Nordic taber værdi, og de har derfor mindsket deres short-positioner i selskabet.

Det viser en meddelelse fra Finanstilsynet.

Worldquant har nu en short-position på 0,58 pct. af aktierne mod 0,63 pct. tidligere.

For AHL Partners lyder short-positionen nu på 0,39 pct. af aktierne mod de 0,51 pct. af aktierne, som fonden tidligere var gået kort i.

Når man vælger at gå short i en aktie, låner man aktier fra en aktionær og sælger aktierne i håb om at kunne købe dem tilbage senere til en lavere kurs. På den måde kan en investor tjene differencen - minus et gebyr til ejeren for at låne aktien samt eventuel kurtage.

Forsiden lige nu

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

En "digital transformation" i Novo Nordisks F&U-afdeling, som koster 400 medarbejdere jobbet, stjal fokus i uge 38, hvor Zealand Pharma ramte plet i et afgørende fase 3-studie og Coloplast holdt kapitalmarkedsdag. MedWatch giver dig her overblikket over ugens vigtigste begivenheder.

CHMP får ny, tysk formand

Ved sit septembermøde har EU's ekspertkomité på ibrugtagning af nye lægemidler, CHMP, valgt en ny formand for de næste tre år, ny næstformand skal vælges i næste måned.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier