MedWatch

Kapitalfonde satser mindre på Bavarian-dyk

To kapitalfonde har reduceret deres shortpositon i Bavarian Nordic, viser indberetning.

De to kapitalfonde Worldquant og AHL Partners tror mindre på, at aktien i biotekselskabet Bavarian Nordic taber værdi, og de har derfor mindsket deres short-positioner i selskabet.

Det viser en meddelelse fra Finanstilsynet.

Worldquant har nu en short-position på 0,58 pct. af aktierne mod 0,63 pct. tidligere.

For AHL Partners lyder short-positionen nu på 0,39 pct. af aktierne mod de 0,51 pct. af aktierne, som fonden tidligere var gået kort i.

Når man vælger at gå short i en aktie, låner man aktier fra en aktionær og sælger aktierne i håb om at kunne købe dem tilbage senere til en lavere kurs. På den måde kan en investor tjene differencen - minus et gebyr til ejeren for at låne aktien samt eventuel kurtage.

Forsiden lige nu

EU vil beskytte europæiske virksomheder mod USA's Iran-sanktioner

Europæiske virksomheder skal beskyttes mod sanktioner, som USA indfører mod Iran, skriver EU-Kommissionen. I udgangspunktet positivt, men i praksis svært ladsiggørligt vurderer DI, der stadig mener, at danske medicinalselskaber, som opererer i Iran, vil blive ramt negativt. Novo Nordisk afventer situationen.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 20

Præsidentielle udfald i USA, fusion i høreapparatsbranchen, rehab-messe i Bella Center og udskiftning i Novo-toppen - MedWatch giver dig overblikket over ugens vigtigste nyheder fra dansk life science. Gik du glip af noget?

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier