MedWatch

Warren Buffet fordobler investering i Teva

En af verdens rigeste mænd, investoren Warren Buffet, offentliggjorde tirsdag, at hans investeringsselskab har mere end fordoblet sin beholdning af aktier i Teva.

Foto: /ritzau/AP/Charlie Riedel

Topchef Kåre Schultz har tilsyneladende fået overbevist verdens pt. tredjerigeste mand, Warren Buffet, om, at hans plan kan vende udviklingen i den israelske medicinalvirksomhed Teva.

I hvert fald har Buffet via investeringsselskabet Berkshire Hathaway mere end fordoblet sin beholdning af aktier i selskabet fra 18,5 mio. til nu 40,5 mio. aktier. Det svarer til ca. 4 pct. af aktiekapitalen.

Det skriver flere medier, blandt andet Berlingske Business.

"At øge ejerandelen i Teva til fire procent af selskabets aktiekapital er et kæmpe skulderklap til det, som Kåre Schultz har præsteret. Noget godt er værd at vente på," siger Nordnets investeringsøkonom Per Hansen, der selv har aktier i Teva, i en kommentar til nyheden.

Forsiden lige nu

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

En "digital transformation" i Novo Nordisks F&U-afdeling, som koster 400 medarbejdere jobbet, stjal fokus i uge 38, hvor Zealand Pharma ramte plet i et afgørende fase 3-studie og Coloplast holdt kapitalmarkedsdag. MedWatch giver dig her overblikket over ugens vigtigste begivenheder.

CHMP får ny, tysk formand

Ved sit septembermøde har EU's ekspertkomité på ibrugtagning af nye lægemidler, CHMP, valgt en ny formand for de næste tre år, ny næstformand skal vælges i næste måned.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier