MedWatch

Warren Buffet fordobler investering i Teva

En af verdens rigeste mænd, investoren Warren Buffet, offentliggjorde tirsdag, at hans investeringsselskab har mere end fordoblet sin beholdning af aktier i Teva.

Foto: /ritzau/AP/Charlie Riedel

Topchef Kåre Schultz har tilsyneladende fået overbevist verdens pt. tredjerigeste mand, Warren Buffet, om, at hans plan kan vende udviklingen i den israelske medicinalvirksomhed Teva.

I hvert fald har Buffet via investeringsselskabet Berkshire Hathaway mere end fordoblet sin beholdning af aktier i selskabet fra 18,5 mio. til nu 40,5 mio. aktier. Det svarer til ca. 4 pct. af aktiekapitalen.

Det skriver flere medier, blandt andet Berlingske Business.

"At øge ejerandelen i Teva til fire procent af selskabets aktiekapital er et kæmpe skulderklap til det, som Kåre Schultz har præsteret. Noget godt er værd at vente på," siger Nordnets investeringsøkonom Per Hansen, der selv har aktier i Teva, i en kommentar til nyheden.

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier