MedWatch

Forward Pharma håber stadig på Biogen-miliarder og anker europæisk patentdom

En beslutning om at tilbagetrække Forward Pharmas europæiske patent på det aktive stof i Biogens blockbuster Tecfidera ankes nu af det danske biotekselskab, som ikke har opgivet håbet om at få en andel af amerikanernes milliardsalg af lægemidlet.

Foto: Colourbox

Det danske biotekselskab Forward Pharma fik tidligere i år fjernet et patent, som skulle hjælpe selskabet til at få del i de mange milliarder, amerikanske Biogen genererer fra sit sklerosemiddel Tecfidera. Men danskerne har ikke tænkt sig at smide håndklædet i ringen uden en kamp.

Det Europæiske Patentkontors (EPO) Opposition Division valgte i slutningen af januar at tilbagekalde selskabets patent EP2801355 efter en mundtlig høring under såkaldte Opposition Proceedings, men forward Pharma har nu anket den beslutning. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier