MedWatch

Biotekselskab klargør ansøgninger for pille mod knoglemarvskræft

En oral behandling mod knoglemarvskræft har vist positive resultater i patienter, som har fejlet fem tidligere behandlingslinjer, herunder med Genmabs Darzalex. Det amerikanske biotekselskab bag lægemidlet gør nu klar til at indsende ansøgninger i både USA og EU.

Foto: Colourbox

Det amerikanske biotekselskab Karyopharm kan inden længe blive det seneste i rækken af selskaber, som sender en ny behandling mod knoglemarvskræft på gaden.

Selskabet planlægger således at indsende en registreringsansøgninger til det amerikanske lægemiddelagentur, FDA, og det Europæiske Lægemiddelagentur, EMA, for kandidaten selinexor til behandling af patienter, som har udtømt de fleste andre behandlingsmuligheder. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier