MedWatch

Kirsten Drejer træder ind i biotekopkomlings bestyrelse

Den tidligere Symphogen-topchef Kirsten Drejer har taget en ny bestyrelsespost - denne gang i biotekselskabet Resother Pharma, som har tætte forbindelser til Synact Pharma.

Kirsten Drejer er nyt bestyrelsesmedlem i biotekopkomlingen Resother Pharma. | Foto: Martin Slottemo Lyngstad/Polfoto

Kirsten Drejer har taget endnu et biotekselskab under sine vinger og trådte mandag ind i bestyrelsen i biotekselskabet Resother Pharma fra Holte.

Resother Pharma arbejder på at udvikle inflammationsmidler og er stiftet af folkene bag biotekselskabet Synact Pharma, som er børsnoteret i Sverige.

Siden Kirsten Drejer i 2016 stoppede som topchef i Symphogen - som hun var med til at stifte og ledede i 16 år - har hun taget bestyrelsesposter i en række selskaber

Hun er i dag medlem af bestyrelsen i Zealand Pharma, Bioporto, Symphogen og kommunikationsbureauet Lyhne & Co. samt bestyrelsesformand i Novo Seeds-selskabet Antag Therapeutics og DTU-selskabet Bioneer.

Kirsten Drejer springer ind i Zealand Pharmas bestyrelse 

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier