MedWatch

Cannabisselskab køber Leo Pharmas australske fabrik efter fase 3-fiasko

Leo Pharma har solgt den australske fabrik, der var produktionscentrum for dets nu kuldsejlede fase 3-kandidat ingenol dixosate og det underpræsterende Picato. Køberen er et australsk selskab, der producerer medicinsk cannabis.

Foto: Scanpix

Leo Pharma har fundet en køber til den australske fabrik, som selskabet lukkede ned i forbindelse med sløjfningen af midlet ingenol disoxate til behandlingen af aktinisk keratose. 

Ny ejer er The Hydroponics Company (THC), et lokalt selskab som fokuserer på produktionen af medicinsk cannabis, der betaler 2,55 mio. australske dollar - cirka 12 mio. kr. -  for fabrikken, der ifølge Hydroponics er en af de største fabrikker til udvinding af planteekstrater på den sydlige halvkugle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier