MedWatch

Neurosearch har fået opkøbstilbud på 100 mio fra dansk selskab

Et dansk ejendomsselskab har tilbudt at betale 4 kr. per aktie for at overtage samtlige aktier i Neurosearch. Der er 30 pct. højere end lukkekursen torsdag og vurderer biotekselskabet til 100 mio. kr.

Foto: PR/POLFOTO

Få dage før at det danske biotekselskab Neurosearch skulle overdrages til en likvidator, har man nu endelig fået et købstilbud. Det skriver Neurosearch fredag i en meddelelse til fondsbørsen i København.

Det er det danske ejendomsselskab Gefion Group Investments A/S, der har fremsat "et betinget, frivilligt overtagelsestilbud til aktionærerne i Neurosearch", hvor man tilbyder at købe samtlige aktier i biotekselskabet for 4 kr. stykket kontant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier