MedWatch

Janssen smeder psoriasis-alliance i Norden

Fremover bliver det ikke medicinalselskabet Janssen alene, som skal stå for markedsføringen af sit psoriasismiddel Tremfya, en rival til Leo Pharmas Kyntheum-behandling.

Foto: Colourbox

I de fire nordiske lande vil Janssen nu til at arbejde sammen med Nestlés dermatologiselskab Galderma om markedsføringen af psoriasisbehandlingen Tremfya. Det oplyser de to selskaber i en pressemeddelelse.

Tremfya er en af flere nye biologiske terapier godkendt til behandlingen af middel til svær plaque psoriasis og er således en konkurrent til Leo Pharmas Kyntheum, som blev godkendt i EU sidste år. Markedet for disse typer af medicin har støt vokset de seneste år og tæller blandt andre også Eli Lillys Taltz og Novartis' Cosentyx, og det brede udbud er begyndt at øge konkurrencepresset væsentligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier